Verdens Ryggdag

Hjem » Verdens Ryggdag

Verdens Ryggdag

Verdens Ryggdag – World Spine Day
Som finner sted 16. oktober hvert år, kommer helseprofesjoner og organisasjoner over hele verden sammen for å markere Verdens Ryggdag, for å fokusere på bevisstgjøring av ryggsmerter og andre problemer med ryggraden. For å sette ytterligere fokus på dette, vil Ryggforenings lokalavdelinger over hele landet ha stands og arrangementer hvor det informeres om rygghelse og Ryggforeningen i Norge. Ryggforeningen i Norge er landets største organisasjon for mennesker med nakke-, rygg- eller bekkenplager, deres pårørende, fagfolk og andre interesserte. Vårt fokus er på medlemmene og deres interesser.