Er du Lei av mørke høstkvelder? Lyst til å lære noe nytt og høre fin musikk?

Kom da og hør Audun Myskja`s foredrag: KRAFTEN I MUSIKKEN
Legen, terapeuten og musikeren Audun Myskja vil snakke om den lindrende og helbredende kraften som ligger i musikken.
En konsert med sangeren Ruth Wilhelmine Meyer og organisten Nils Henrik Asheim åpner og avslutter arrangementet.

Sted: Stavanger Domkirke
Tidspunkt: Torsdag 31. oktober
Konsertstart: kl. 1900

Billetter

Vi har et begrenset antall billetter til dette som deles ut GRATIS til våre medlemmer i Rogaland.
Vær rask og sikre deg en billett. Ring, eller SMS ditt navn og ønsket billettantall til telefon 902 07 887.
OBS: Max 2 billetter per medlem. Vi deler ut så lenge det er billetter.

Styret – Ryggforeningen avdeling Rogaland

Les mer om arrangementet her:

Kraften i musikken

Avdeling Rogaland