Ryggforeningens avdeling Oslo og Akershus (RiOA) inviterer nye og gamle medlemmer til trivelig og hyggelig pizzatreff onsdag 12. februar 2020 fra klokken 17.00 på serveringsstedet Peppes Pizza i Stortingsgata 4. RiOA holder pizza, drikke betales av den enkelte.

Tidspunkt: onsdag 12. februar 2020 fra kl 17.00
Sted: Peppes Pizza, Stortingsgata 4, Oslo

Velkommen til en hyggelig og sosial pizzakveld!

Avdeling Oslo og Akershus på Facebook:

Avdeling Oslo og Akershus (RiOA)

Ryggforeningen i Norge er en landsdekkende pasient- og brukerforening for mennesker med ryggplager, deres pårørende samt fagfolk og andre interesserte.

Ønsker du å bli medlem i Ryggforeningen i Norge? Trykk under.