Ryggforeningens avdeling Nedre Romerike inviterer til Varmtvannstrening og ønsker nye og gamle medlemmer velkommen. Dette er en treningsform i varmtvann med ca 34 grader i vannet. Vi gjør øvelser i vann med moderat intensitet ved å bruke vannets egenskaper for å gi best treningseffekt. Dette gjør at mange opplever at øvelsene er mer skånsomme for kroppen og man klarer mer når deltagere er i sal.

Vi følger et treningsprogram via en cd. Programmet gjennomføres hovedsakelig stående i vannet og inneholder både kondisjon-, styrke-, og bevelighetsøvelser. Hver enkelt av deltagere har selv ansvar for hvor hardt en vil og bør trene. Man avpasser selv belastninger ut i fra egen fysisk yteevne og dagsform og selv lytte til kroppens signaler. Det er påbudt med badehette.

Sjekk gjerne ut deres Facebookogruppe for mer informasjon.

VI BYTTER TIDSPUNKT – NY DAG OG TIDSPUNKT FRA 13. NOVEMBER 2019.

Vi følger skoleruta og bytter dag fra fredag kl 0900 til kl 1000,
til onsdager fra kl 11.30 til 12.30.
Dette gjelder fra den 13. november 2019.
Siste trening er på fredager 8. november 2019.

Tidspunkt og sted

• OBS! NY DAG.
  • Vi har varmtvannstrening hver onsdager fra kl 11.30 til 12.30 fra den 13. november 2019
  • Den 11. desember er den siste treningen i 2019.
  • Stedet er på LiBoS.

• Pris for medlemmer er 50 kr per gang.
  • Ikke medlemmer betaler 70 kr per gang.
  • Betales til kontonummer 12865112740

• Påmelding til Gunnhild Lohn på epost gulling73@yahoo.no
  • Husk å skrive inn navn, adresse, tlf, medlem eller ikke.
  • IKKE MEDLEM. Meld deg inn i Ryggforeningen i Norge HER

Avdeling Nedre Romerike