Ryggforeningens avdeling Nedre Romerike inviterer og ønsker velkommen, til årets julebord til nye og gamle medlemmer fredag 29. november 2019 på Solheimshagen Restaurant i Lillestrøm.

• Dato: Fredag 29. november 2019 fra kl. 1800
  • Sted: Solheimshagen Restaurant, Lillestrøm

Meny som dere kan velge:

• Juletallerken
  • Snitzel med pomme frites
  • Husets indrefiled med bèarnesaus og salat
  • Rødspette med råkost og remulade

Egenandel per medlem 100 kr (middag, en enhet drikke, kaffe avec er da inkludert, styret sponser resten).
Øvrig drikke betaler dere selv. Ikke-medlemmer betaler full pris av menyen.

• Med ønsket meny sendes til Gunnhild Lohn, epost: gulling73@yahoo.no
  • Dersom allergi så gi melding,så skal vi gi beskjed til restauranten om dette.
  • Siste frist på påmelding og betaling er 20. november.
  • Innbetaling til kontonummer 1286.51.12740

Velkommen til årets Julebord