Utvalg

Hjem » Ryggforeningen – Utvalg

Ryggforeningens Utvalg

Kommunikasjonsutvalget - KomUt

Kommunikasjonsutvalget – KomUt har som oppgave å ivareta alle sosial medier og nettløsninger, til hovedlaget, samt være ressurs for alle utvalg, komiteer og våre avdelinger rundt i landet.

[ les mere om oss her ]

Likepersons- og brukerrepresentasjonsutvalget

Likepersonsutvalget består av mennesker som selv har følt Rygg-problematikken på kroppen, både som brukere og som pårørende. De har taushetsplikt.

Politisk høringsutvalg

Politisk høringsutvalg består av:

• Jørn Pettersen – Leder av utvalget
  • Lisa Skaret