Ryggforeningen Nord Østerdal inviterer til juleavslutning på Øiseth hotell

Lørdag 3.desember kl er det klart for årets julebord og markering av 1-årsdag for dere medlemmer med eller uten ektefeller/venn på Øiseth Hotell, Engerdalsveien 67, 2485 Rendalen

Meny:

• Norsk juletallerken
  • Fiske middag
  • Dessert: Riskrem med rød saus

Egenandel: 100 kr for medlemmer. For ikke medlemmer betaler 295kr (fullpris). Vi dekker en mineralvann til betalte medlemmer. Alkohol dekker den enkelte selv.

Hyggelig om dere tar en overnatting (dekker den enkelte).  Det er 1050,- for enkeltrom og kr 1350,- for dobbeltrom inkludert frokost.

Send det du ønsker å spise eventuelt overnatting til sammen med påmelding til julebord senest innen en uke før til nordosterdal@ryggforeningen.no

Egenandel betales ved påmelding til kontonr: 1813 52 64802 (merk med navn + julebord).

Velkommen til en sosial trivelig kveld!

Hilsen styret i Ryggforeningen avd Nord-Østerdal Marit, Kari og Gunnhild.

Bli medlem for å lese resten av saken.
Trykk her for å bli medlem.
Rull til toppen