TUREN ER AVLYST

På grunn av for få påmeldte så må vi avlyse turen til Nes Villmarksforum den 25. – 27.oktober.
Vi håper at det kan bli en tur dit ved en senere anledning.
Med vennlig hilsen oss i styret og turgruppa i Ryggavdelingen avd Nedre Romerike

Vil du oppleve en fin og sosial tur til Nes Villmarksforum

Invitasjon til alle medlemmer i Ryggforeningen i RiOA, Øvre og Nedre Romerike.
Vi ønsker deg velkommen en tur til naturskjønne Nes Villmarksforum den 25. – 27. oktober 2019.
Vi ankommer der klokken 1600. Fyll opp biler. Hver enkelt betaler 100 kr til sjåfør.

Egenandel for turen er for medlemmer i Nedre Romerike kr 2000,- per person.
For dere i RiOA og dere i Øvre Romerike er egenandel kr 2700,-.
Priser for enkeltrom med dusj er 850,- per natt.( Forbeholdt de som virkelig trenger det.
Kun fire enkeltsenger her). Det er bestilt 10 dobbelt rom. Med dusj. Det er 1100 kr per natt.
For denne prisen får du to overnattinger fra fredag til søndag, middag fredag, bålkos med en toddy på kvelden, frokost på lørdag, lunsj lørdag, middags buffé lørdagskveld og frokost søndag. Til middagene er det inkludert en enhet med øl/vin i prisen.

Påmelding

Vil du være med på turen må du sende beskjed om det dette innen siste frist 14. august til Gunnhild Lohn. Ikke mulig å melde seg på etter denne datoen. Påmelding er bindene. Ved påmelding så gi beskjed om allergier. Er det noe du lurer på er det bare å ta kontakt med Gunnhild Lohn på telefon 905 82 956. Kontonummer for innbetaling av turen finner du nederst.

• Epost påmelding: gulling73@yahoo.no
• Kontonummer for innbetaling: 12865112740
• Gunnhild Lohn telefon: 905 82 956
• Påmeldingsfrist: 14. august 2019

Vi håper dette blir en fin sosial helg sammen.

Bli med, først til mølla.

Se hele invitasjonen: RiN-invitasjon-tur-Nes-Villmarksforum-2019