Les mer om Ryggforeningen i Norge på våre nye brosjyre som vi har fått utviklet som en bladversjon på nett. Her vil dere finne informasjon om Ryggforeningen som aktiv pådriver, Norsk Kiropraktorforening, likepersoner, Norsk Osteopatforbund, lokal-avdelinger, Norges Massasjeforbund, diagnosegrupper, Norsk Fysioterapeutforbund, Hva er skoliose, Hva er Modic, Hva er Spinal Stenose, Hernes Institutt, Hva er Sittehemming, Hva er Spondylolistese, Hva er Prolaps og vår advokatavtale med Advisio Advokat AS.

Link: ryggforeningen.no/rin-brosjyrer/

TAGS:

• #ryggforeningen
  • #ryggforeningeninorge
  • #rygg #ryggplager #rygglidelser
  • #modic #modicgruppa #modicforandringer
  • #skoliose #skoliosegruppa
  • #spinalstenose #spinalstenosegruppa
  • #NorskKiropraktorforening
  • #NorskOsteopatforbund
  • #NorgesMassasjeforbund
  • #NorskFysioterapeutforbund