Ryggforeningen avd. Nedre Romerike inviterer til treningsgruppe med fokus på frisk og sterk nakke og rygg høsten 2022

Treningen ledes av kiropraktor og fotterapeut Sandra Furnes ved Vollaklinikken i samarbeid med
Ryggforeningen avd. Nedre Romerike, og passer for så og si alle.

Har du rygg/nakkeproblemer eller ønsker å forebygge dette, vil treningen passe perfekt.

Det stilles ingen krav til tidligere erfaring fra trening eller fysisk form for å delta.
Gruppe på min. 10 og maks. 12 deltakere.

Sirkeltrening hvor det tilpasses den enkelte med ulike nivåer.

Treningen foregår i Vollaklinikkens treningslokaler i 1. etasje, Depotgata 20 i Lillestrøm.

Det er gratis parkering utenfor ved registrering av bilen på automaten ved hovedinngangen.

Bussholdeplass rett utenfor.

TRENINGSGRUPPE TIRSDAGER FRA 17.00-18.00

Nye deltakere må gjennomføre en kartleggings time (600 kr) sammen med instruktør.
Dette er obligatorisk før oppstart og består av en samtale og fysisk kartlegging for å kunne individuelt tilpasse treningen.

Tidligere deltakere som har gjennomført kartleggingstamsale, trenger ikke gjøre dette igjen.

Hvis det er aktuelt med kartleggings time, ta kontakt på telefon eller e-post.
Ved spørsmål om treningen ta kontakt med instruktør

Sandra Furnes: 926 43 531 / sandra@vollaklinikken.no.

Sandra har ferie de tre siste ukene i juli.

Bli medlem for å lese resten av saken.
Trykk her for å bli medlem.
Rull til toppen