Ryggdag Mjøsrygg

Kjære medlemmer i MjøsRygg

23.september inviterer vi til en skikkelig ryggøkt som vi håper vil være til inspirasjon og nytte for medlemmer i alle aldre. Samlingen er for alle medlemmer, uavhengig av diagnose, og programmet skal være tilrettelagt for de aller fleste med stiv, øm og vond muskulatur i rygg, nakke og bekken. Programmet består av bassengtrening, yoga, uformell likepersonaktivitet og hyggelig samvær over et godt måltid. Se fullstendig program, les mer om instruktører og andre praktiske opplysninger nederst på siden.

MjøsRygg-medlemmer som har betalt kontingent for inneværende år deltar gratis. Det er kun plass til 20 deltakere. Førstemann til mølla får plass! Hvis dere kjenner noen som ikke er medlemmer, men som dere har lyst til å ha med dere, koster det 375 kroner. Det er det samme som det koster å bli medlem i Ryggforeningen, og da kan det jo et like godt alternativ å melde seg inn.

Tid: lørdag 23.september 2023, fra klokka 10:30 til ca.16:00

Sted: Wood Hotel / Mjøsbadet, i Brumunddal. Wood Hotel og Mjøsbadet (varmtvannsbasseng) er samlokalisert.

Påmelding: send påmelding til ellenjnf@gmail.com eller SMS til 91745867 innen 15.september. Gi samtidig beskjed om eventuelle matallergier.

PROGRAM:

Kl. 10:30-10:45: Oppmøte i foajeen

Kl. 11:00- ca.13:00: Yoga med  Gry Merete Haakensveen. Dette er yoga som passer for så å si alle! Haakensveen er fysioterapeut og jobber ved Centerklinikken på Kløfta. Hun har spesialisert seg på blant annet kvinnehelse, og hun er også utdannet innenfor Schroth-metoden (skoliosespesifikk trening) og hun er yogainstruktør.

Kl. 13:15-14:30: Lunsj. Husk å gi beskjed om eventuelle matallergier ved påmelding.

Kl. 15:00-16:00: Bassengtrening i varmtvannsbasseng med hovedvekt på styrke og bevegelse. Instruktør er fysioterapeut Janne Sogn. Hun har lang erfaring som fysioterapeut og med bassengtrening fra både rehabiliteringsinstitusjon og privat praksis. Vi har tilgang på garderoben fra 14:30 og må være ferdige i garderoben senest 16:30.

Alle som deltar, må ha på seg behagelige klær som er gode å bevege seg i under yogaøkten. Det er ikke nødvendig å skifte etter yogaen. Det er fint om de som har yogamatte tar med seg det. Gi beskjed om du ikke har. Det kan også være fint å ha med seg et tynt teppe og en pute til avspenning eller om man vet at man kan trenge en pute av andre årsaker. I tillegg må alle ha med seg badetøy og håndkle.

Håper vi ses!

Med vennlig hilsen

Styret i MjøsRygg

Skroll til toppen