MjøsRygg inviterer til medlemsarrangement 4.oktober

Kjære MjøsRygg-medlemmer!🌻

Vedlagt finner dere invitasjon til medlemskveld 4.oktober.

Denne gangen møtes vi på Wood Hotel i Brumunddal. Legg merke til påmeldingsfrist 27.september.

Vi får besøk av lege og foredragsholder Audun Myskja. For ikke lenge siden etablerte han Senter for livshjelp på Skreia i Østre Toten, et senter som har eksistert siden 1999, men som nå har flyttet til Toten. Her underviser han i blant annet det som kalles mestringsmedisin, og det er dette feltet han kommer inn på når han kommer til oss.

Han er også en av flere bidragsytere Rygghelg nå i oktober, men vinklingen på foredragene kommer til å være noe forskjellige. Dermed kan man fint være med på begge deler. I tillegg til å drive sitt eget utdanningssenter, er Myskja fagveilder ved Nasjonalt kompetansesenter for kultur, helse og omsorg. Ved siden av å være utdannet lege, har han også en doktorgrad i musikkterapi. Vi ser fram til å høre Myskja snakke om hverdagsmestring av kroniske smerter. Les mer om Senter for livshjelp og Myskja sitt virke på http://livshjelp.no.

Program og påmelding finner du her

Velkommen!

Med vennlig hilsen styret i MjøsRygg,

ved. Ellen Johanne Narum Fodnestøl, lokallagsleder

Bli medlem for å lese resten av saken.
Trykk her for å bli medlem.
Rull til toppen