Tirsdag 15. oktober hadde Ryggforeningens Avdeling Hedmark og oppland (MjøsRygg) markering av Verdens Ryggdag (en dag på forskudd) på Unicare Steffensrud, på Bøverbru. Her traff vi mange pasienter som slo av en prat. Vi er godt fornøyd med «Kampanje 100» medlemsverving. Vi fikk mye skryt av rehabiliteringsstedet Steffensrud av pasienter, som ligger i trivelige omgivelser på Toten.

På bildet er: Merete Larsson og Olaug Jørgensen.

Så var det så hyggelig å stå på stand med de nye, fine diagnosebrosjyrene som Ryggforeningen akkurat har fått laget

Olaug Jørgensen
Ryggforeningens avdeling Hedmark og oppland (MjøsRygg)

#ryggforeningenryggdagen