Juleavslutning Ryggforeningen Østfold

I år som i fjor ønsker vi å invitere våre medlemmer til en hyggelig kveld sammen før jul.
i år har vi fått kun 20 plasser som vi kan holde i en uke fra i dag, dvs til 12 oktober.
Derfor er vi tidlig ute med dette tilbudet i år.
Det vi snakker om er 19. november på Quality Hotel Sarpsborg (badeland) og showet er :

Jul med Soul City og Odd Rene
Soul City er et musikalsk fyrverkeri som appellerer til alle
aldersklasser. Her er det fest og musikk av høy kvalitet fra første
tone. Dette julebordet byr også på en deilig julebordsbuffet.

Om Soul City:
I ti år har showet Soul City gått sin seiersgang på båthuset i Fredrikstad og med 10000 solgte billetter hvert år siden oppstart har
suksessen blitt større enn man kunne ane da prosjektet startet.
Sekserterningene har haglet fra anmelderne og i showpakken setter ensemblet sammen det beste fra de ti årene til en forrykende
opplevelse.

Her får du høre soul-musikk som treffer deg rett i partynerva. Stevie Wonder, Ray Charles, Jackson Five, Lionel Richie,
Justin Timberlake, James Brown osv. osv. Her skal det ikke stå på de store navnene innen en musikksjanger alle har et forhold til.

Pris kun 1495,- pr person inkludert julebordsbuffet og show.
Pris for Ryggforeningen medlemmer er kun 0-null pr person ! Det er billig det !
Vil du ha med deg noen som ikke er medlem kan vedkommende velge mellom å betale full pris eller melde seg inn i Ryggforebingen og betale medlemskapet før julebordet. Det koster 100.- Kr !

Har du lyst til å delta, send oss en mail. innen 12 oktober.

Skulle vi blir flere enn 20 er det først til mølla som gjelder.

Ønsker noen å overnatte på Quality Hotel Sarpsborg i forbindelse med julebordet har vi fått følgende priser:
Enkeltrom kr. 600.- , dobbeltrom kr.800.-
Bestilling av overnatting må skje direkte til hotellet på telefon 691 01 500

Vi gjør oppmerksom på at dette tilbudet gjelder kun medlemmer i Ryggforeningen Østfold

Hilsen styret i Ryggforeningen avd Østfold
v/ Lisa Skaret
leder

Bli medlem for å lese resten av saken.
Trykk her for å bli medlem.
Rull til toppen