Bli med på Spinal Stenose treff 10.-11. oktober

Har du Spinal Stenose, degenerativ rygg, prolaps, eller «bare» vondt i ryggen, kan du ha nytte og glede av å delta på kurset denne helgen. Vi lover deg interessante foredragsholdere og rikelig med muligheter for erfaringsutveksling og sosial omgang i hyggelige omgivelser.

Sted: Clarion Collection Hotel  Tollboden i Drammen.

Detaljert program kommer i august.  Vil du sikre deg plass allerede nå, kontakt Ryggforeningens kontor 69 26 87 00 eller likeperson@ryggforeningen.no