Hordaland

Hjem » Avdeling Hordaland

Aktuelt fra Hordaland

Ingen resultater funnet

Siden du ser etter ble ikke funnet. Prøv å omformulere søket ditt, eller bruk menyen.

Astrid Vatten
Epost: astvat@bkkfiber.no

Eva Osberg
Epost: eva.osberg@online.no

Styreledere:

• Astrid Vatten
  • Eva Osberg

Styremedlemmer:

• Kari Kvingedal
  • Berit Larsen
  • Line Myking
Likepersoner

Ryggforeningens sentrale likepersonstelefon: 911 74 174.
E-post: likeperson@ryggforeningen.no

Vi har et bredt nettverk av likepersoner. Kontakt Ryggforeningen på 69 26 87 00 eller E-post til ryggforeningen@ryggforeningen.no, så videreformidler jeg din henvendelse til rett diagnose eller lokalavdeling. Du kan også kontakte leder i Ryggforeningens avdelinger hvis du ønsker å snakke med en likeperson som bor nær deg.

Sosiale medier

Avdeling Hordaland på Facebook: