Avdeling Drammen og omegn

Hjem » Avdeling Drammen og omegn lokallag

Avdeling Drammen & omegn

• Leder: Rune Hansen Gunnerød
  • Styremedlemmer:  Gunleik Pettersen, Anne Bente Kristiansen , Jonny Krogsund, Bjørg Moen.
  • Varamedlemmer: Margareth Wrålid og Laila Andresen
Likepersoner

Ryggforeningens sentrale likepersonstelefon: 911 74 174.
E-post: likeperson@ryggforeningen.no

Vi har et bredt nettverk av likepersoner. Kontakt Ryggforeningen på 69 26 87 00 eller E-post til ryggforeningen@ryggforeningen.no, så videreformidler jeg din henvendelse til rett diagnose eller lokalavdeling. Du kan også kontakte leder i Ryggforeningens avdelinger hvis du ønsker å snakke med en likeperson som bor nær deg.

Sosiale medier

Avdeling Hedmark og oppland på Facebook: